Ringana: sveže iz narave

Stara sem 50 let in nikoli v življenju nisem posegla po nobenih prehranskih dopolnilih, niti sem bila kdajkoli deležna kakšnih posegov, še na kozmetični negi sem bila komaj dvakrat v življenju. Kovačeva kobila je zmerom bosa. Ali sem res? Ne. Samo mnenja sem, da k zunanjemu izgledu pripomorejo veliko več drugi dejavniki, kot so MOJIH5: prehrana, gibanje, miselna naravnanost, odnosi in čiščenje telesa. K tem petim zelo pomembnim dejavnikom, sem v svojem življenju posvečala ves svoj prosti čas. In še danes mi je to poleg opravljanja svojega poklica, glavno delo. Če redno skrbiš za svoje zdravje, notranje zadovoljstvo in nego telesa ter uma, si praktično opravila že 90% lepotnega rituala. Tistih 10% je samo še makeup in obleka. Zato se tudi že devet let, vsako leto postim od 8-42 dni. Postim se naravno, po principu Kriya Yoge, s pitjem tople slane vode in posebnimi jogijskimi tehnikami, ki spodbujajo naravno čiščenje črevesja, želodca, ustne ter nosne votline. Post izvajam izključno zaradi razstrupljanja jeter in vseh notranjih organov, s tem se pa obenem čistijo tudi misli ter koža. Koža je po postu čudovita, oči zarijo, notranji organi so kot novi. Telo nam tudi jasno da vedeti, kakšno hrano lahko uživamo in katera ni za nas. Telo nam je vsekakor zelo hvaležno, da skrbimo zanj in nam to tudi vrača z dobrim počutjem, vitalnostjo in lepo kožo. Letos se še nisem postila, ker sem zadnjega komaj v decembru zaključila, tako da se bom verjetno postila šele jeseni ali mogoče že med poletjem, sem pa namesto posta poskusila nekaj drugega. Zadnje mesece kar redno tečem, vsaj dvakrat tedensko in ker z leti moraš za svoje telo več narediti kot pa v mladosti, če hočeš vsaj pol tako dobro zgledati, sem v svoj dnevni ritual pitja limonade za pokušino dodala Ringana DEA napitek. Zakaj ravno DEA napitek?

DEA je neke vrste prehransko dopolnilo za pomoč pri izgubljanju kilogramov in razstrupljanju. In zanj sem se odločila, ker je 100% naraven izdelek, narejen izključno iz svežih sestavin. Kaj to pomeni?

Ko naročiš izdelek Ringana DEA, je le-ta na tvoj naslov poslan še svež iz proizvodnje. Predelava surovin poteka v inovativni visoki tehnologiji, zaradi katere se maksimalno ohrani vrednost učinkovin ter doseže neprimerljivo kakovost in učinkovitost. Patentiran postopek Ringana-Freeze-Dry (RFD), na edinstven način ohranja dragocene vitalne snovi iz sadja in zelenjave. DEA pa vsebuje same slastne dobrote, kot so: marakuja, sok kaktusovih fig, izvleček listov mate, izvleček rjavih alg, izvleček iz zelenih kavnih zrn, zeleni čaj, mango, melisa, divji pelin, grenke pomaranče, rožmarin, indijska bazilika…In vse to v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in telesno vadbo, spodbuja izgorevanje maščob in deluje kot osebni trener, saj dodatno pospeši presnovo in me dodobra prepoti. 😀

Kako se Ringana DEA napitek uporablja? Vsebino ene stekleničke (30ml) zliješ v 0,75l vode (jaz ga dodam v limonado, je še boljši okus in delovanje). Napitek piješ čez dan več ur. Nujno pa moraš vsaj 30min dnevno izvajati kakršnokoli telesno vadbo. In to je vse. Seveda ne smeš izpuščati rednih obrokov prehranjevanja. Moje pravilo je, da jem na vsake dobre 3 ure in tako jem tudi do 5 obrokov dnevno. Trije obroki so glavni: zajtrk, kosilo, večerja, vmes imam pa še dve manjši malici. Tako se nikoli ne prenaješ in telo ne čuti lakote in s tem ne kopiči zaloge hrane tam, kjer ni treba. 😉

Moram še pripomniti, da so vsi Ringanini proizvodi izključno iz čistih rastlinskih učinkovin in so veganski, brez vsakršnih dodanih dišav ali ojačevalcev okusa in imajo natanko takšno barvo in okus, kakršnega si je zamislila narava.

Z lepotnimi pozdravi,

Vaša La Baronesse!

You may also like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.