Pravil ni, vse je mogoče!

Pred kratkim je Shiseido lansiral nov makeup. Da me je zopet navdušil, ni potrebno poudarjati, saj je dokaz že to, da zopet pišem o njihovih magičnih proizvodih.

A pri spoznavanju te nove makeup linije sem se spomnila svojih makeup začetkov, ki so segali tja v 8.razred osnovne šole. Takrat smo živeli v času socializma in seveda makeup-a v takem obsegu, kot ga imamo danes na razpolago, ni bilo. Nenazadnje tudi vzgoja in pravila takratnega sistema nam niso dovoljevala (zgodnjo) uporabo makeup-a. Vse, kar smo lahko uporabljali, je bil vazelin z okusom jagode. 🙂 In s prvim nakupom tega vazelina za zaščito ustnic pred izsušenostjo, se je pričela moja saga popotovanja in odkrivanja sveta lepote. Ta vazelin z okusom jagode, je bil tudi rahlo jagodno obarvan. In kmalu je pristal na mojih ustnicah, licih in celo vekah. Sama sebi sem se zdela lepa. In taka sem odšla v šolo. Videti sem bila sijoča, z rahlo pordelimi lici in prekrvavljenimi sijočimi ustnicami. To je seveda takoj opazila moja učiteljica za angleščino, ki je insistirala da umijem ‘makeup’ iz obraza. Čeprav sem ji odvrnila, da nimam makeup-a in da je to samo vazelin, s katerim sem se poigrala z efekti, mi ni verjela. Odšla sem si obrisat vazelin iz lic, ustnic in vek. A čutila sem, da se je v meni prebudila ljubezen do takega ustvarjanja, lepotičenja. 🙂

Zakaj sem zdaj to omenila, bom kmalu razkrila v nadaljevanju.

Od nekdaj so bili izdelki za ličenje namenjeni točno določenemu delu obraza: eni za ustnice, drugi za oči, tretji za lica… A Shiseido se je tokrat odločil ta pravila postaviti na glavo. ( p.s. mislim da sem bila pred njimi 😉 ) Prednost in glavno vlogo je dal teksturam, s katerimi lahko ustvarjamo in pričaramo različne učinke na različnih delih obraza. Tako nova Shiseido ličila sestavljajo štiri osnovne teksture: GEL, ČRNILO, PRAH in ROSA, znotraj katerih najdemo multi-uporabna čudovita ličila.

PRAH so kot svoje skrivno orožje uporabljale že gejše za lepšo porcelanasto polt. Danes pa je, zahvaljujoč Air Fusion tehnologiji, Shiseido to teksturo spremenil v nekaj vsestransko uporabnega: za lica, za veke, za ustnice in celo za cel obraz. Ta tekstura je namenjena za zelo fine prehode, nežne vizualne učinke senčenja, z večkratnim nanosom pa lahko dosežemo intenzivnejši odtenek ličila. To teksturo najdemo v mat šminkah in rdečilih za lica.

InnerGlow CheekPowder

ROSA je v obliki osvetljevalcev, a je njihova uporaba prav tako vsestranska; lahko jih uporabimo za senčila ali kot podlago za ustnice ali za poudarjanje določenih delov telesa. Tekstura ROSA spremeni vsako površino z neprimerljivo ravnjo večplastne svetlobe.

Aura Dew – Face, Eyes, Lips

GEL tekstura se hitro vpije, primerna je za lažje ustvarjanje prehodov in daje visoki sijaj. Koži daje udobje, lahkotnost in zračnost. Močno vlaži, brez občutka obteženosti. Gel teksturo najdemo v lahkotnih VisionAiry Gel Lipstick šminkah in glosu Crystal GelGloss, ki daje ultra-sijoč moker videz polnih ustnic.

VisionAiry Gel Lipstick

ČRNILO navdihuje japonska kaligrafija. Namenjeno je preciznim nanosom in za izjemno poudarjanje detajlov. Nasičene močne barve in mojstrska natančnost ustvarjajo drzni, presenetljivi videz z maksimalno obstojnostjo in breztežnostnim občutkom.

Kajal InkArtist

Formule, ki jih vsebujejo nova ličila, so začetek novega obdobja Shiseido ličil. Njihovo vodilo je: LEPOTA NAREJENA Z DUŠO. Njihov nasvet za vse nas pa : ‘Obrnite vaš svet na glavo, po svojih željah. Pravil ni, vse je mogoče!’

Hm , definitivno ne delujem po pravilih. 😉

Upam, da vam bo tale kratek opis približal makeup novosti, ki so res čudovite in obljubim, da vam bo v prihodnjih dneh pobliže predstavila meni ljube proizvode, ki jih redno uporabljam.

Z lepotnimi pozdravi,

Vaša La Baronesse!

You may also like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.