Losjon brez katerega več ne morem

Benefiance WrinkleResistant24 Balancing Softener je losjon proti gubam in staranju, ki me je tako navdušil, da je postal moj vsakodnevni obvezni korak v lepotnem ritualu kar dvakrat dnevno.

In zakaj me je ravno ta losjon tako navdušil po tolikih letih uporabe sto in en drugih losjonov samih priznanih znamk?

Mene lahko proizvodi že po prvi uporabi prepričajo ali odvrnejo, ne glede na to, da so vidni rezultati na koži lahko šele po enem mesecu redne uporabe. Po dolgih letih dela v lepotni in kozmetični stroki sem se naučila prepoznati moč sestavin po sami teksturi in takojšnjem videzu kože po nanosu.

Takojšen občutek globinskega vlaženja v koži in videz gladkega videza sta prva dva dejavnika za palec gor temu losjonu in potem seveda mehkoba kože in občutek čistosti naslednja dva. Ta losjon kljub izredni mehkosti, intenzivno očisti odmrle celice in ostanke ličil. Prijeten nežen vonj je pa peti dejavnik, ki je dal piko na i. Uh saj res, še zadnji dejavnik, steklena embalaža v mlečno zlato-šampanjec barvi…..luksuz, ki ga tako rada vidim v svoji kopalnici.

Njegova skrivnost je posebna Shiseidova ‘ WrinkleResistant24’ tehnologija, ki pa med drugim vsebuje vsestransko algo Chlorella, ki preprečuje nastanek gub ter patentirano Shiseidovo Super Bio Hialuronsko kislino, ki gladi gube.

Sem že katero prepričala v nakup? 🙂 Če vas nisem, vas bo izdelek zagotovo. Jaz sem uporabljala tokrat v poletnem času različico, ki je za normalno do mešane kože. Obstaja pa tudi Enriched verzija, ki jo uporabljam v zimskem času in je namenjena za od normalne do suhe kože. Tudi vam priporočam menjavo glede na letni čas. Verjamem pa, da boste ob redni uporabi losjona zaradi resnično bogate teksture in vlažilnih sposobnosti, pozabile kdaj nanesti kremo, tako kot sem jo jaz. 🙂

p.s. In spet mali namig kako porabiti še zadnje ostanke losjona, ki se ga ne da žal iztisniti. Dotočimo destilirano vodo in uporabimo kot osvežilno vodico za čez dan v teh vročih poletnih dneh. 😉

Z lepotnimi pozdravi,

Vaša La Baronesse!

You may also like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.