ULTIMUNE – mogočna infuzija v majhni rdeči steklenički

Pravijo da se strup skriva v majhnih stekleničkah. In po možnosti v rdeči barvi. Tako bi lahko na kratko opisali Shiseidov mogočen koncentrat, ki sem ga pred kratkim testirala. Ne samo da je v svetu najbolj prodajan proizvod v Shiseidovih vrstah, kar me je v prvi vrsti pritegnilo k temu, da ga sploh testiram, ampak je dejansko najbolj priljubljen tudi v Sloveniji med Shiseidovimi zvestimi uporabnicami. No, ta koncentrat pa ni samo za ženske. Namenjen je tudi moškim in moram priznati, da ga tudi pri nas že uporabljajo, seveda vsi tisti, ki se zavedajo pomembnosti boja s časom in urejenega videza.

Najprej naj povem, da tale mala steklenička, 30 ml, zdrži dobra dva meseca ob redni vsakodnevni uporabi zjutraj in zvečer. Dva potiska na pumpico zadostujeta  za cel obraz, vrat in dekolte. No, vsaj pri meni. Verjetno je pa to odvisno od stanja kože.

Kaj je v bistvu ta koncentrat, kaj vsebuje da je tako mogočen in kako se ga uporablja?

Ultimune je v bistvu infuzija za celice v koži. Med uporabo sem iznajdla zanj novo ime, energijski aktivator, saj sem ob vsakokratnem nanosu občutila val energije v koži, kot bi pognala turbino. Svež občutek, navlažena koža, gladkost, čvrstost, kompaktnost, zdrav videz in ob tem še udobno prijeten vonj, ki te je nežno zazibal z vonjem vrtnice in lotusa…. Vse to je omogočila vsebina te male rdeče stekleničke. Kompaktnost kože me je še posebej presenetila in to samo po porabljeni eni steklenički. Kožo na obrazu mi je dejansko okrepilo in ojačalo. Ne samo po izgledu, tudi na otip je bila opazno čvrstejša. To samo pomeni, da je zdaj koža odpornejša na poškodbe in predvsem pred vidnimi znaki staranja. Po Shiseidovih testiranjih so rezultati pokazali že samo po enem tednu uporabe za 28% bolj okrepljeno, ojačano kožo. Kar sem tokrat tudi sama ugotovila na lastni koži.

In katera je ta skrivnostna sestavina? Na Japonskem ji rečejo DUHOVNA RASTLINA, Spirit Planx, goba Reishi. Goba Reishi naravno podpira imunski sistem, bogata je z  antioksidanti in s samoobrambnimi sposobnostmi. Zaradi teh svojih lastnosti naravno podpira proces ojačanja kože, navlaženosti in vidnega zmanjšanja staranja. Poleg izvlečka znamenite gobe, najdemo v koncentratu Ultimune še Ginko Bilobo, timijan in šiso, ki vzdržujejo zdrav videz kože, poseben Ultimune kompleks pa z bolgarsko vrtnico in izvlečkom kvasa pomaga ščititi kožo pred vsakodnevnimi poškodbami in znaki staranja.

Uporablja se ga 1x – 2x dnevno, zjutraj in/ali zvečer, redno ali samo kot kuro ob zamenjavi letnega časa. Nanesemo ga po čiščenju obraza in pred serumom ali kremo za obraz. Je nekomodogen, dermatološko testiran, brez parabenov in mineralnih olj.

Definitivno priporočam tudi občutljivim kožam in vsem z vidnimi znaki poškodb na koži.

Izdelek, ki je našel mesto v mojem lepotnem ritualu.

p.s. Pa še obljubljeni namig o varčnosti 😉

V stekleničkah s serumi vedno malo ostane vsebine, ki se je ne da do konca iztisniti. Zato odpri stekleničko, napolni jo z destilirano vodo in jo naprej uporabljaj kot osvežilni tonik v poletnih časih. 😉

Z lepotnimi pozdravi,

Vaša La Baronesse!

  • slika gobe je vzeta iz interneta uradne strani Shiseida
  • video je vzet iz uradne strani Shiseida

You may also like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.