Vse lepo prihaja iz narave

WASO…. najlepše prihaja iz narave…

Da obožujem naravo in vse kar nam daje, vedo dobro tisti, ki me poznajo. Narava je moj oltar, moje zatočišče, moj navdih, moj terapevt in moj balzam. Če pa najdem še dobro kremo iz naravnih sestavin, je pa to samo še pika na i.

Ko sem prvič nanesla to kremo na obraz, sem bila kljub premalo spancu videti neverjetno odlično. Kožo sem imela cel dan napeto, sijočo, a občutek navlaženosti, moje vedno žejne kože, sploh v zimskih časih, je bil do sedaj neprekosljiv. Tokrat govorim o resnično mega vlažilni kremi WASO, Clear Mega Hydrating Cream.

Ne glede na to, da je celotna linija WASO namenjena predvsem mlajši koži med 20-im in 30-im letom, je več kot odlična tudi za zrelejšo kožo, kot je moja. Od prvega dne, ko je bila lansirana na tržišče, sem njena zvesta uporabnica. Uporabljam jo kot podlago za ličenje, velikokrat pa celo v kombinaciji z vlažilnim losjonom Fresh Jelly Lotion in pametno obarvano kremo, ravno tako iz linije WASO, Color Smart Day Moisturizer SPF 30. V sinergiji dajejo neverjeten občutek celodnevne navlažene kože in gladkosti. Videz utrujenosti v trenutku izgine, nepravilnosti se izbrišejo, sijoč videz se povrne in zadovoljstvo kože je več kot očitno. Da me je celotna linija WASO tako navdušila oz. mojo kožo, je razlog seveda v njenih sestavinah.

Pet sestavin : korenček, listi Loquata -japonske nešplje, sojina skuta, med in bela goba Jelly, so sestavine, ki dajejo vse potrebne snovi za navlaženo, nahranjeno, čisto, zaščiteno in zdravo kožo.

Perfekcionist v negi kože, Shiseido, je za tokratno linijo dobil navdih v japonski filozofiji priprave zdrave hrane, WASHOKU, katere glavno načelo se glasi ”as pure as possible ”. WASHOKU ima v svoji filozofiji priprave hrane 5 pravil, katere je Shiseido prenesel v tokratno negovalno linijo: 5 barv, 5 tekstur, 5 sestavin, 5 kuharskih metod in 5 okusov. Vse to najdete v WASO negovalni liniji. Negovalna linija brez parabenov, brez mineralnih olj, nekomodogeni. V proizvodih najdemo cele botanične celice, ki so izolirane in očiščene vseh nečistoč ter dane še sveže v kreme. Sestavljene so tako, da obnavljajo in optimalno nudijo ravnovesje še tako ‘nestabilni’ koži. Unisex linija, tako za ženske kot za moške. Ritualna linija brez rituala, uporabiš jo, kadar jo želiš ali potrebuješ. Za vse, ki prisegajo na avtentičnost, individualnost.

Shiseido je tokrat predstavil linijo, ki je nastala s spoštovanjem do narave…. z naravnimi sestavinami….za naravno lepoto. Kajti WASO je enostavnost…v enostavnosti je čistost… in v čistosti je perfekcija.

Naj vas dnevno spremlja WA = haromonija, nežnost in SO = navdih.

Z lepotnimi pozdravi,

Vaša La Baronesse!

  • vse fotografije so last uradne strani Shiseido

You may also like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.