O meni

Z lepoto se profesionalno ukvarjam že od leta 2000.

Kot vizažistka sem sodelovala na mnogih revijah naših blagovnih znamk, kot so Lisca, Mura in tujih: La Perla in z našimi modnimi oblikovalci na njihovih predstavitvenih revijah, kot so Maja Ferme, Maja Štamol, Barbara Plavec, Mojca Celin.

Vsa ta leta sem izdelovala make-upe v sodelovanju z uspešnimi našimi fotografi, kot so Dean Dubokovič, Saša Hes, Jaka Vinšek, David, Klemen Prepeluh,... Kot avtorica lepotnih člankov sem pisala za revijo Moja tajnica-priloga časnika Finance.

Preizkusila sem se tudi v gledališču in filmu, TV hrvaški nanizanki skupaj z drugimi kolegicami– vizažistkami.

Zadnjih deset let sem delala kot makeup artist za kozmetiko Chanel, zaradi nezmožnosti umetniškega izražanja zadnji dve leti po zamenjavi vodstva pri distributerju, sem se odločila za samostojno pot in tako z letošnjim letom začela graditi lastno podjetje ter lastno blagovno znamko La Baronesse.

Trenutno se posvečam predvsem Beauty ličenju, najraje pa delam poročni make-up. Organiziram delavnice ličenja, tako individualne kot skupinske ter odprla sem prvo Šolo lepote, kjer predajam svoje dolgoletnoznanje ženskam željnih lepotnih skrivnosti.

V oktobru sem tudi začela s predajanjem znanja na bodoče vizažistke in tako odprla tudi šolo za vizažiste, kjer dobijo v najkrajšem času največ prakse in znanja za nadaljnje delo.

Sem optimistična, vesela, zabavna, kreativna, hedonistična, včasih celo resna.