Holistični Anti-age ritual

Moji lepotni rituali nikakor ne sestojijo iz ene falsete, tako kot mi nismo samo tisto, kar vidimo v ogledalu. Smo skupek vseh naših falset, tistih malo manj vidnih, skritih, potlacenih, zelo vidnih, všečnih ali malo manj vsecnih. Nekatere naše falsete so bleščeče in zbrusene kot diamanti, nekatere pa surove, trde in ostre, kot neobrusen kamen.

Ko delujemo celostno na svojo bit in telo, vplivamo na vse aspekte in falsete, ker jih le tako lahko istočasno zbrusimo in izpopolnimo v popolno celoto, ki je nam vsem končni cilj.

Vse ženske bi bile rade naravno lepe, vitalne in zdrave. In vse to lahko prav vse dosezemo zlahka, a le s holističnim pristopom, ki edini zagotovlja uspeh na dolgi rok in na katerega prisegam tudi sama.

Kreme in make-up so samo pika na in delujejo kot zunanji aspekt in pravzaprav so najmanj važni za naso lepo, zdravo in sijočo kožo ter telo. Ponavadi delujejo instant in kratkorocno. Najvecji doprinos imajo, ko jih uporabljamo kot podaljsek k našim dnevnim wellness ritualom.

In kaj naj vključuje holistični anti-age lepotni ritual? Pet falset:

  1. Gibanje
  2. Lepe misli
  3. Zdravo prehranjevanje
  4. Čiščenje telesa (zunanje in notranje)
  5. Druženje z prijatelji ali druzino

Vaša La Baronesse

You may also like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.